Marine offshore

Offshore banen zijn op meerdere segmenten te onderscheiden. Zo hebt u de grote olie en gas industrie. De scheepvaart industrie is vooral bezig met het vervoeren van goederen en materialen. Veel mensen vergeten dat de marine ook een onderdeel is van de offshore branche. Als je bij de marine werkt dan zal je een groot deel van je werkuren op zee doorbrengen. Werken als marinier op zee brengt vele uitdagingen met zich mee. Marine offshore is daarom een interessant onderwerp voor iedereen die een baan zoekt in de offshore markt maar ook voor iedereen die graag meer wilt weten over de marine. Voor een baan bij de Marine offshore dient u affiniteit te hebben met water. Logisch, maar ook duiken behoort tot het pakket. Kijk voor meer informatie op de pagina offshore duiker voor meer informatie over duiken bij de offshore marine.

Offshore werken

Offshore werken kan op vele manieren. Zoals al uitgebreid omschreven op onze website is offshore werken altijd uitdagend. Dit wordt mede veroorzaakt door de ‘zware’ omstandigheden waarbij vooral het weer en de lange werkdagen een grote uitdaging vormen. Offshore werken is alleen weggelegd voor de arbeiders die fit en medische in orde zijn. De veiligheid van banen in de offshore industrie staat hoog in het vaandel, niet voor niets is dit een industrie waarbij veel cursussen en (medische) checks met succes moeten worden voltooid. De offshore industrie staat officieel te boek als een marktsegment met verhoogd veiligheidsrisico. Dit betekent niet dat u moet vrezen voor uw leven, zolang je fit bent en het werk aan kan is offshore werken echt aan te raden. U kan bij de marine offshore goed geld verdienen en als je weet van aanpakken dan is het zeker iets voor u! Een van de vele offshore banenmachines is de marine offshore.

Werken bij de offshore marine

Werken bij de offshore marine kan alleen als u extreem fit en gezond bent. Daarom is de voorselectie-, werving- en trainingsprocedure ook enorm zwaar en intensief. Niet voor niets kunnen alleen de beste en fitste mensen werken bij de offshore marine. Voor de marine moet u een ‘echte’ man zijn, niet bang om op verre missies uitgezonden te worden en om schepen te beschermen tegen piraten. Ook vrede hebben dat u een groot deel van uw tijd traint en surveilleert zonder in actie te moeten komen. Als marinier hebt u een harde opleiding maar u hebt gegarandeerd een spannende baan en ook de kansen om te werken in de offshore industrie als je met pensioen gaat zijn groter met een marine offshore achtergrond. Als marine offshore werknemer zal je goed verdienen, en heb je de mogelijkheden om snel promotie te maken. Houdt u van de zee, hard werken en werken voor je geld dan is werken bij de marine iets voor u!