Noble Corporation

Noble Corporation is een van de grote olieboorders, dat in 2014 al 93 jaar bestaat. Het is daarmee bovendien een van de oudste bedrijven binnen de branche. Het bedrijf kent een proactieve managementstijl, die er onder andere voor zorgt dat het van een kleine speler in 1921 uit heeft kunnen groeien tot een van de grootste offshore bedrijven die we op dit moment kennen. In de loop der jaren heeft het bedrijf steeds meer andere ondernemingen overgenomen, om uit te kunnen groeien tot de grote speler die Noblecorp nu is.

Uitbreiding in nieuwe marken
Daarnaast heeft nooit Noblecorp stilgestaan en heeft het in 1985 besloten om nieuwe doelstellingen aan te nemen, om een sterke positie te verkrijgen binnen de internationale markt voor het boren naar olie. Men besloot om het boren uit te breiden en daarnaast aan de ontwikkeling van nieuwe markten en industrieën te werken. De combinatie van deze doelstellingen en gerichte tactieken heeft ervoor gezorgd dat Noblecorp nu uitstekend gebruik kan maken van de kansen die er liggen op de internationale markt.

Ervaren werknemers van hoog niveau
Bovendien heeft Noblecorp altijd geïnvesteerd in haar werknemers, om een hoog niveau aan de dag te kunnen leggen. Noblecorp gaat op een conservatieve manier om met haar financiën en heeft daardoor de economische tegenwind goed kunnen doorstaan, om nu volledig klaar te zijn voor een nieuwe energiemarkt, waarin het aan de wensen en behoeften van klanten kan voldoen. De goed getrainde werknemers van Noblecorp zorgen voor een combinatie van loyaliteit en een hoog kwaliteitsniveau. Het geheel draagt bij aan de positieve ontwikkelingen van de laatste jaren, die er tevens voor zorgen dat men de toekomst rooskleurig tegemoet ziet.
Binnen Noblecorp heeft Lloyd Noble er uiteindelijk voor weten te zorgen dat er een bedrijf is ontstaan dat gebouwd is op zijn ideeën en inzet, maar nu in staat is ook zonder hem op een gezonde wijze te functioneren.

Toekomst voor Noble Corporation

Noblecorp zal ook in de toekomst alles in het werk stellen om de hoogst mogelijke kwaliteit dienstverlening aan te kunnen blijven bieden. Het bedrijf wil voldoen aan de verwachtingen van zowel de klanten, de medewerkers als de aandeelhouders en andere stakehouders. Hier past een conservatieve ontwikkeling bij, in combinatie met de flexibiliteit om de bedrijfsvoeding aan te kunnen passen aan de specifieke wensen binnen de markt.