SBM offshore

SBM Offshore is een groot offshore bedrijf. SBM offshore is een Nederlands bedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in het maken van offshore boorplatformen. SBM Offshore heeft zich ook gespecialiseerd in het opslaan van olie en gas welke gewonnen wordt uit de zee. SBM offshore is voornamelijk actief in Engineering (bouwkunde installaties), aanbestedingen, boorplatform constructies, productieplatform installaties en het vervangen en leveren van onderdelen.

Werkgever SBM offshore

SBM Offshore is net als de NAM een prima werkgever. SBM is een bedrijf dat al bijna 50 jaar lang deel uit maakt van de offshore industrie en zich hierbij een goede positie heeft weten te bemachtigen. Verder is SBM pionier geweest in het ontwikkelen van de FPSO. Shell maakt ook gebruik van de FPSO. FPSO staat voor Floating Production Storage and Offloading. Dit een een groot schip welke wordt gebruikt om grote hoeveelheden olie in op te slaan. De FPSO kan olie ook bewerken.

SBM offshore analyse en toekomst

SBM had in 2012 meer dan 5000 werknemers en in 2013 ruim 7400 werknemers. SBM Offshore boekte in 2010 een netto winst van 276 miljoen, bij een omzet van meer dan 3 miljard.

Werken bij SBM offshore

Wilt u graag werken bij SBM offshore? Ga dan naar de website om te kijken voor openstaande vacatures. Als u bij dit bedrijf aan het werk gaat kunt u vrijwel overal in de wereld terecht komen. Het bedrijf werkt wereldwijd en de carrière mogelijkheden is ook zeker mogelijk.